Deň nových technológií

Dňa 16. októbra 2024 sa v priestoroch Hotela NH Bratislava Gate One uskutočnila premiérovo konferencia "Deň nových technológií," ktorá bola zameraná na najnovšie trendy a inovácie v oblasti Auto-ID technológií. Nami organizované podujatie, v spolupráci s viacerými významnými partnermi, prinieslo bohatý program zahŕňajúci prezentácie, živé ukážky a diskusie.

Prezentácie sa sústredili na témy týkajúce sa automatickej identifikácie a dátovej komunikácie, pričom odborníci z praxe predstavili novinky a riešenia, ktoré menia a uľahčujú spôsob, akým firmy spravujú svoje procesy. 

Medzi prezentujúcimi boli okrem nás KODYS-ákov aj renomovaní partneri, ako napríklad Zebra Technologies, SOTI, Extreme Networks, Slovak Telekom, SEWIO, Loftware, Logopak Systeme GmbH a OMRON Industrial Automation, ktorí predstavili svoje najnovšie produkty a riešenia. Účastníci mali možnosť vidieť aj praktické ukážky implementácie technológií a diskutovať o konkrétnych riešeniach priamo so zástupcami firiem.

Naši zákazníci ocenili nielen odborný program, ale aj príležitosť na výmenu skúseností a získanie nových poznatkov. Ich pozitívne ohlasy potvrdili význam takýchto podujatí pre rozvoj a zlepšovanie efektivity v rôznych odvetviach priemyslu, a nás to tým pádom motivuje tieto podujatia pravidelne organizovať aj do budúcna 😊

Kontaktujte nás

Zistíme vaše potreby a poradíme ideálne riešenie pre váš biznis.

+421 2 4342 3844 info@kodys.sk

Vyplňte kontaktný formulár